Προϊόντα & Λύσεις

Αλουμινόχαρτο

1 τεμ | 10 m

Περιγραφή προϊόντος

To αλουμινόχαρτο Sanitas είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό σας κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμά σας από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται!

  • Αλουμινόχαρτο Υψηλής ποιότητας και αντοχής
  • Κατάλληλο για συντήρηση & μεταφορά τροφίμων
  • Χρησιμοποιείται και από τις 2 πλευρές
  • Ιδανικό για καθημερινή χρήση

Χρήση

Smart ideas
Smart ideas banner
Χρήσιμες Συμβουλές

Χρήσιμες Συμβουλές

Διατηρείστε τις μπανάνες σας φρέσκες για περισσότερο καιρό!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τυλίξετε τα κοτσάνια τους με ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο.

 

Το ήξερες;

Το ήξερες;

Για να διατηρήσετε το φαγητό ζεστό, σκεπάστε το με μια στρώση αλουμινόχαρτο μετά το μαγείρεμα. Αυτό θα βοηθήσει να παγιδευτεί η θερμότητα και να διατηρηθεί το φαγητό ζεστό για περισσότερη ώρα.

Δες και αυτό

Δες και αυτό

Χρησιμοποιήστε αλουμινόχαρτο για να διατηρήσετε τα βότανα: Τυλίξτε τα φρέσκα βότανα σε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου και τοποθετήστε τα στην κατάψυξη. Το αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε το κάψιμο της κατάψυξης και θα διατηρήσει τα βότανα φρέσκα

Δοκίμασε το

Δοκίμασε το

Χρησιμοποιήστε αλουμινόχαρτο για να ακονίσετε το ψαλίδι: Διπλώστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου πολλές φορές και μετά κόψτε το με το μη κοφτερό ψαλίδι. Αυτό θα βοηθήσει να ακονιστούν οι λεπίδες.

Smart ideas banner

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το αλουμινόχαρτο ανακυκλώνεται ξανά και ξανά!

Το αλουμίνιο μπορεί να ανακυκλωθεί άπειρες φορές χωρίς να χάσει την ποιότητά του! Μετά τη χρήση απορρίπτουμε στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης.

Το περιβάλλον γίνεται καλύτερο