6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Με SANITAS αντικολλητικό χαρτί το καθημερινό άθλημα του μαγειρέματος μόλις έγινε καλύτερο!

Eδώ και σχεδόν 50 χρόνια, το SANITAS ερευνά και καινοτομεί φέρνοντας προϊόντα στην αγορά που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των καταναλωτών και διευκολύνουν τη ζωή τους και την καθημερινότητά τους στην κουζίνα.

Το SANITAS γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως όσα κάνουμε κάθε μέρα στο σπίτι, για να φροντίσουμε τους αγαπημένους μας απαιτούν συχνά τόση αντοχή, επιδεξιότητα και δύναμη που μοιάζουν με παράξενα αθλήματα!

H νέα καμπάνια του SANITAS για το SANITAS αντικολλητικό χαρτί, μέσα από τη δοκιμασία της προετοιμασίας του φαγητού και του γλυκού για ένα παιδικό πάρτι… μέσα δηλαδή από το γνωστά αθλήματα της… «Ταψιμαχίας» ή του «Χόκεϊ επί… φούρνου» μάς δείχνει πόσο σημαντικό είναι στον καθημερινό μας πρωταθλητισμό να έχουμε δίπλα μας δυνατούς συμμάχους και προϊόντα-πρωταθλητές.

Το SANITAS αντικολλητικό χαρτί, σας γλιτώνει χρόνο με τα πρακτικά έτοιμα κομμένα φύλλα του και με τις αντικολλητικές του ιδιότητες φροντίζει οι παρασκευές σας να σερβίρονται εύκολα, ενώ τα σκεύη σας να παραμένουν καθαρά. Έτσι κάνει το μαγείρεμα και το ψήσιμο ακόμη πιο νόστιμο, ακόμη πιο υγιεινό, ακόμη πιο απλό, ακόμη… καλύτερο!

Αυτό είναι άλλωστε και το πνεύμα της νέας στρατηγικής SANITAS που εκφράζει το σύνθημα “όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα”, τόσο τα προϊόντα μέσα από τη διαρκή έρευνα και καινοτομία όσο και η καθημερινότητά μας στο σπίτι, στο μαγείρεμα, στο καθάρισμα, στην αποθήκευση των τροφίμων, αλλά και εν τέλει ο πλανήτης μας μέσα από τη φροντίδα για το περιβαλλοντικό και κοινωνικό μας αποτύπωμα.

Let’s stay connected, μείνετε συντονισμένοι

για περισσότερα νέα…λανσαρίσματα!

Follow us

FB|IG|YT

Μάθε όλα τα νέα Sanitas