5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Το νέο αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί SANITAS βελτιώνει την εμπειρία μας στην κουζίνα εισάγοντας την multi- bake τεχνολογία!

Το SANITAS, ο πιο πιστός μας σύμμαχος στην κουζίνα προσφέρει για πάνω από 50 χρόνια σιγουριά και ασφάλεια στο ελληνικό νοικοκυριό με την ευρεία γκάμα προϊόντων που βελτιώνουν την εμπειρία του σύγχρονου καταναλωτή.

Με γνώμονα την καινοτομία και την χρηστικότητα, το SANITAS είναι το πρώτο που εισάγει στην ελληνική αγορά το νέο, αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί με multi-bake τεχνολογία, κατάλληλο για την βασική χρήση στον φούρνο με την εγγύηση υψηλής ποιότητας του SANITAS. Εδώ όμως προστίθεται και μια νέα, πολλά υποσχόμενη καινοτομία καθώς χάρη στη multi-bake τεχνολογία, το αντικολλητικό χαρτί είναι κατάλληλο και για τηγάνι, τοστιέρα, ατμό και air-fryer, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη εμπειρία στην κουζίνα και κάνοντας το μαγείρεμα πιο εύκολο.

Η αναβάθμιση αυτή αντικατοπτρίζει πλήρως την υπόσχεση της μάρκας πως «Όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα», και αναδιαμορφώνει τις μαγειρικές μας συνήθειες. Οι νέες συσκευασίες περιέχουν χαρτί ακόμη υψηλότερης ποιότητας, που συμβάλλει σε ένα υγιεινό και πεντανόστιμο μαγείρεμα, γρήγορα και με ασφάλεια. Το αντικολλητικό χαρτί SANITAS βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου καθώς κρατά καθαρά τα σκεύη, για ακόμη πιο γρήγορο πλύσιμο και αγκαλιάζει όλες τις μεθόδους μαγειρικής αποδεικνύοντας στην πράξη πως μπορεί να συμβαδίσει με όλες τις μαγειρικές τάσεις της εποχής μας.

Η μαγειρική είναι χωρίς αμφιβολία ένας καθημερινός αγώνας δρόμου για όλους, όμως με την βοήθεια του SANITAS, ακόμη και οι πιο ερασιτέχνες της κουζίνας, μπορούν να εντυπωσιάσουν, ετοιμάζοντας γεύματα που θα μείνουν αξέχαστα!

Μάθε όλα τα νέα Sanitas