15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

SANITAS Silver Block.. Τα σφουγγαράκια & τα πανάκια μόλις έγιναν καλύτερα!

Το SANITAS γνωρίζει καλά τις ανάγκες ενός ελληνικού νοικοκυριού, για αυτό και φροντίζει να εμπλουτίζει τις προϊόντικές της σειρές με νέα καινοτόμα προϊόντα. Γνωρίζει, επίσης, καλύτερα από τον καθένα πως όσα κάνουμε κάθε μέρα στο σπίτι, για να φροντίσουμε τους αγαπημένους μας απαιτούν συχνά τόση αντοχή, τόση επιδεξιότητα και δύναμη που μοιάζουν με παράξενα αθλήματα! Έτσι, δημιουργεί για εμάς προϊόντα πρωταθλητές και συμμάχους στην καθημερινή προπόνηση στον στίβο της κουζίνας.

H νέα καμπάνια του SANITAS για τα σφουγγαράκια και τα πανάκια SANITAS silver block, έρχεται να κάνει λίγο πιο απλά αυτά τα καθημερινά αθλήματα με προϊόντα-πρωταθλητές στη μάχη ενάντια στα βακτήρια.

Η μέρα ενός γονιού μπορεί να μοιάζει με προπόνηση στο ’’Τρίαθλο’’, όταν περιλαμβάνει ταυτόχρονο μαγείρεμα, meeting και διάβασμα του μικρού και να οδηγήσει σε απρόσμενες ζημιές που λερώνουν. Αλλά και η φροντίδα του μωρού σε «Ελληνορωμαϊκό τάϊσμα» όταν η πάλη για να φάει το φαγητό του καταλήγει σε σκεύη και επιφάνειες γεμάτες κρέμα.

Τα σφουγγαράκια και πανάκια SANITAS silver block, με τους ενεργούς αντιβακτηριδιακούς παράγοντες που διαθέτουν, παρέχουν πλήρη προστασία αποτρέποντας την ανάπτυξη βακτηρίων αλλά και δυσάρεστων οσμών. Έτσι δεν μεταφέρουν βακτήρια, αντέχουν περισσότερο, σας γεμίζουν σιγουριά και κάνουν κάθε καθάρισμα ακόμα… καλύτερο.

Αυτό είναι άλλωστε και το πνεύμα της νέας στρατηγικής SANITAS που εκφράζει το σύνθημα “όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα”, τόσο τα προϊόντα μέσα από τη διαρκή έρευνα και καινοτομία όσο και η καθημερινότητά μας στο σπίτι, στο μαγείρεμα, στο καθάρισμα, στην αποθήκευση των τροφίμων, αλλά και εν τέλει ολόκληρος ο πλανήτης μέσα από τη φροντίδα για το περιβαλλοντικό και κοινωνικό μας αποτύπωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το brand SANITAS μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Let’s stay connected, μείνετε συντονισμένοι

για περισσότερα νέα…λανσαρίσματα!

Follow us

FB|IG|YT

Μάθε όλα τα νέα Sanitas