• English
  • Ελληνικά

Χοιρινό με κυδώνια

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα: 

Θερμίδες: 289 Πρωτεΐνες: 4,8 Λιπαρά: 14,8 Υδατάνθρακες: 80

Μερίδες: 
4
Χρόνος προετοιμασίας: 
30΄
Χρόνος μαγειρέματος: 
1 ώρα και 30’
Κόστος: 
€4 - €7
Βαθμός Δυσκολίας: 
Χαμηλός
Συνοδεύεται με: 
Λευκό οίνο ποικιλίας Ζίτσα
Περιγραφή: 

Μερακλίδικο, θρακιώτικο φαγητό, όπου τα κυδώνια δίνουν στο φαγητό, ενδιαφέρουσα γλυκόξινη γεύση, καθώς επίσης βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία..

Συστατικά: 

1 κιλό χοιρινό μπούτι (σε μερίδες) 4 τμχ κυδώνια (σε τέταρτα) 1 κτγ μουστάρδα σε σκόνη 1 κρεμμύδι ξηρό (ψιλοκομμένο) 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλιτζάνι κρασί λευκό 4 κτσ ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι