Το περιβάλλον γίνεται καλύτερο

Σακούλες απορριμμάτων

Tο Sanitas εγκαινιάζει την νέα εποχή στις σακούλες απορριμμάτων με τις σακούλες νέας τεχνολογίας Sanitas Flex & Strong από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό! Με πρωτοποριακό ανάγλυφο πλέγμα, για έξτρα ελαστικότητα ακόμη και σε αιχμηρά σκουπίδια και 3 στρώματα αντοχής που εμποδίζουν τις διαρροές, οι σακούλες Sanitas Flex & Strong γίνονται ο καθημερινός σας σύμμαχος στο καθάρισμα. Γι’ αυτό άλλωστε και οι καταναλωτές τις ανέδειξαν ‘Προϊόν της Χρονιάς’* για το 2023!

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από τη Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα

Πράσινες Πρωτοβουλίες

Το Sanitas δεν φροντίζει μόνο το νοικοκυριό αλλά και το περιβάλλον χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πλαστικό μειώνοντας έτσι την παραγωγή και κατανάλωση παρθένων πρώτων υλών σε μια κατηγορία που χαρακτηρίζεται από την αλόγιστη χρήση πλαστικού.

Οι «πράσινες» πρωτοβουλίες όμως δεν σταματούν εδώ! Με στόχο να μειώσει επιπλέον το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα το Sanitas βρίσκεται σε συνεχείς έρευνες ώστε να δημιουργήσει προϊόντα ακόμα πιο φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα και την αντοχή. Γιατί με το Sanitas, οι σακούλες απορριμμάτων μπορούν και γίνονται ακόμα καλύτερες!

Ήξερες ότι

1

Κατά μέσο όρο, κάθε άτομο παράγει 1,2 κιλά απορρίμματα την ημέρα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να παράγονται 7,4 εκατομμύρια τόνοι απορριμμάτων την ημέρα στον κόσμο, κυρίως από νοικοκυριά.

alufoil
alufoil
ladokola
2

Χρησιμοποιώντας σακούλες απορριμμάτων από ανακυκλωμένο πλαστικό συνεισφέρουμε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος για ένα καλύτερο, πιο «πράσινο» αύριο.

ladokola

Νοιαζόμαστε

Δείτε τις πρωτοβουλίες γύρω από τη βιωσιμότητα στις κατηγορίες:

Το περιβάλλον γίνεται καλύτερο

Μαγειρική & Συσκευασία Τροφίμων

Συνδυάζοντας την ποιότητα με την βιωσιμότητα, τα προϊόντα της κατηγορίας έχουν διαμορφωθεί και εξελιχθεί ώστε τα υλικά συσκευασίας να είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα

Για ένα καλύτερο περιβάλλον

Οι σακούλες νέας τεχνολογίας Sanitas Flex & Strong φροντίζουν το περιβάλλον καθώς αποτελούνται από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, μειώνοντας, με αυτό τον τρόπο, την κατανάλωση παρθένων πρώτων υλών σε μια κατηγορία προϊόντων που χαρακτηρίζεται από πλαστικό. 

Το περιβάλλον γίνεται καλύτερο

Υγιεινή & Καθαριότητα

Στο πλαίσιο της βιωσιμότητας, οι σπογγοπετσέτες έχουν βελτιωθεί προς μια οικολογική κατεύθυνση και έχουν γίνει 100% βιοδιασπώμενες και κομποστοποιήσιμες από ανανεώσιμες πρώτες ύλες, διατηρώντας την αποδοτικότητα και την ανθεκτικότητά τους.