Το περιβάλλον γίνεται καλύτερο

Υγιεινή & Καθαριότητα

To Sanitas καταλαβαίνει τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε νοικοκυριού και με τα προϊόντα του δίνει αποτελεσματικές και γρήγορες λύσεις, μετατρέποντας την καθαριότητα του σπιτιού σε μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.

Πράσινες πρωτοβουλίες

Oι σπογγοπετσέτες γενικής χρήσης Sanitas Ultra Absorb στεγνώνουν εύκολα και γρήγορα τις επιφάνειες. Χάρη στη σύνθεσή τους, απορροφούν 20 φορές το βάρος τους σε νερό, βοηθώντας σας να καθαρίζετε πιο αποτελεσματικά τα σημεία που επιθυμείτε αλλά και να μειώνετε τη συνεχή χρήση νερού, ώστε να διατηρείται νωπή η σπογγοπετσέτα.

Στο πλαίσιο της βιωσιμότητας, οι σπογγοπετσέτες Sanitas έχουν αναπτυχθεί προς μια οικολογική κατεύθυνση και έχουν γίνει 100% βιοδιασπώμενες και κομποστοποιήσιμες, από ανανεώσιμες πρώτες ύλες, διατηρώντας την αποδοτικότητα και την ανθεκτικότητά τους. Το γεγονός αυτό τους χαρίζει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Smart Tip

Χρησιμοποιούμε διαφορετικό χρώμα πανιού για διαφορετική επιφάνεια για να αποφύγουμε τη μεταφορά βακτηρίων και ιών.

Κλείνουμε τη βρύση όταν πλένουμε τα πιάτα ή καθαρίζουμε για να προστατεύσουμε το περιβάλλον.

Ήξερες ότι

1

Όλα τα πανάκια Sanitas μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Μπορούμε να τα πλύνουμε στο χέρι ή στο πλυντήριο στους 30°C χωρίς μαλακτικό ή λευκαντικό.

alufoil
alufoil
ladokola
2

Τα γάντια Sanitas με latex μπορούν να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση για περισσότερο καιρό! Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό μετά από κάθε χρήση και στεγνώνουμε μακριά από ήλιο και άλλες εστίες θερμότητας.

ladokola

Νοιαζόμαστε

Βγαίνουμε από τα όρια του κάθε σπιτιού και συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα όλων μας και γιατί νοιαζόμαστε. Δείτε τις πρωτοβουλίες γύρω από τη βιωσιμότητα στις κατηγορίες:

Το περιβάλλον γίνεται καλύτερο

Μαγειρική & Συσκευασία Τροφίμων

Συνδυάζοντας την ποιότητα με την βιωσιμότητα, τα προϊόντα της κατηγορίας έχουν διαμορφωθεί και εξελιχθεί ώστε τα υλικά συσκευασίας να είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Το περιβάλλον γίνεται καλύτερο

Σακούλες απορριμμάτων

Οι σακούλες νέας τεχνολογίας Sanitas Flex & Strong φροντίζουν το περιβάλλον καθώς αποτελούνται από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, μειώνοντας, με αυτό τον τρόπο, την κατανάλωση παρθένων πρώτων υλών σε μια κατηγορία προϊόντων που χαρακτηρίζεται από πλαστικό. 

Όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα

Το περιβάλλον γίνεται καλύτερο

To Sanitas, με σεβασμό στον πλανήτη, εντάσσει τη βιωσιμότητα στον πυρήνα της λειτουργίας του.