• English
  • Ελληνικά

Μπαρμπούνια ψητά με δεντρολίβανο

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα: 

Θερμίδες: 461 Πρωτεΐνες: 47,9 Λιπαρά: 25,9 Υδατάνθρακες: 10,4

Μερίδες: 
για 4 άτομα
Χρόνος προετοιμασίας: 
25’
Χρόνος μαγειρέματος: 
35'
Κόστος: 
€4 - €7
Βαθμός Δυσκολίας: 
Χαμηλός
Συνοδεύεται με: 
Μπύρα ποικιλίας pils
Περιγραφή: 

Ένα πιάτο μοναδικής νοστιμιάς που μπορείτε να συνοδεύσετε με άγρια ραδίκια ή άλλα χόρτα εποχής και δροσερό λευκό κρασί.

Συστατικά: 

4 τμχ μπαρμπούνια (καθαρισμένα) 100 γραμ. ελιές Καλαμών (χωρίς κουκούτσι) 50 γραμ. κάπαρη 50 γραμ. λιαστή τομάτα (ψιλοκομμένη) 4 σκελίδες σκόρδο (σε ροδέλες) 1/3 μάτσο δεντρολίβανο 4 κτσ ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι