• English
  • Ελληνικά

Κατσικάκι φούρνου με μέλι και πορτοκάλι

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα: 

Θερμίδες: 832
Πρωτεΐνες: 62,9
Λιπαρά: 35
Υδατάνθρακες: 49,4

Μερίδες: 
4
Χρόνος προετοιμασίας: 
15’
Χρόνος μαγειρέματος: 
2 ώρες
Κόστος: 
€7+
Βαθμός Δυσκολίας: 
Μέτριο
Συνοδεύεται με: 
Ερυθρό οίνο ποικιλίας Αγιωργήτικο
Περιγραφή: 

Ένα πιάτο χαρακτηριστικό της μεσογειακής κουζίνας, όπου τα φρούτα αναδεικνύουν υπέροχα τη γεύση του κρέατος. Υπέροχος χειμωνιάτικος συνδυασμός που μελώνει στο στόμα και διατηρεί αριστοκρατικό χαρακτήρα.

Συστατικά: 

1 κιλό κατσικάκι (μπούτι κομμένο σε μερίδες)
6 τμχ πατάτες (κυδωνάτες)
1 κτγ μουστάρδα
2 κτσ μέλι
1 φλιτζάνι κρασί λευκό
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
χυμό 2 πορτοκαλιών