Smart Cooking • Συνταγές

Ζυμαρικά με μοτσαρέλα και ντοματίνια

Χρόνος<br/> Προετοιμασίας Χρόνος
Προετοιμασίας
15 λεπτά
Χρόνος<br/> Ψησίματος Χρόνος
Ψησίματος
15 λεπτά
Μερίδες Μερίδες
για 4 άτομα

01

ΥΛΙΚΑ

  • ½ κιλό ζυμαρικά της αρεσκείας σας
  • 200 γρ. ντοματίνια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • ελαιόλαδο
  • ζάχαρη
  • 250 γρ. τυρί κρέμα
  • 200 γρ. μοτσαρέλα
  • 3 κ.σ. μυρωδικά της αρεσκείας σας (μαϊντανός, δυόσμος, βασιλικός)
  • λίγο αλάτι & πιπέρι
  • 2 πολύχρωμες πιπεριές 

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά μας δυο λεπτά λιγότερο από όσο αναγράφει η συσκευασία. Κρατάμε ένα φλυτζάνι από το νερό των ζυμαρικών, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε σε ένα μεγάλο μπολ στην άκρη.
  2. Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο σκόρδο, τις πολύχρωμες πιπεριές και τα ντοματίνια. Τα αφήνουμε μέχρι να μαραθούν και πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη.
  3. Στο μπολ με τα ζυμαρικά προσθέτουμε την σάλτσα με τα ντοματίνια, το φλυτζάνι νερού που έχουμε κρατήσει, τα τυριά, το αλατοπίπερο, τα μυρωδικά και ανακατεύουμε καλά.
  4. Τοποθετούμε τα ζυμαρικά στο ταψάκι και ψήνουμε στους 200°C για 15 λεπτά.

Σκεύη Αλουμινίου Ορθογώνιο

Τα σκεύη αλουμινίου μιας χρήσης Sanitas είναι ιδανικά για να ψήσετε το φαγητό σας στο φούρνο καθώς χάρη στην ποιότητά τους είναι ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες.

Σκεύη Αλουμινίου Ορθογώνιο