Προϊόντα & Λύσεις

Αντικολλητικό Χαρτί
& Αλουμινόχαρτο 2 σε 1

1 τεμ | 8 m

Περιγραφή προϊόντος

Το 2 σε 1 αντικολλητικό χαρτί & αλουμινόχαρτο είναι ιδανικό για ομοιόμορφο ψήσιμο στο φούρνο! Συνδυάζει τις ιδιότητες του αντικολλητικού χαρτιού με του αλουμινόχαρτου, προστατεύει τα φαγητά καθώς δεν κολλάει επάνω τους κατά το μαγείρεμα ενώ παράλληλα η επίστρωση αλουμινόχαρτου βοηθάει να διαχέεται σωστά η θερμότητα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα το φαγητό μας. Μπορείτε να το διαμορφώσετε σε ό,τι σχήμα θέλετε ανάλογα με την συνταγή σας π.χ. σε σχήμα πουγκιού, ώστε να διατηρήσετε το άρωμα, τη γεύση και τους χυμούς του φαγητού στο εσωτερικό του. Κατάλληλο για να τυλίγετε κομμάτια κρέατος, πουλερικών ή ψαριού χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο πριν το ψήσιμο.

  • Ιδανικό για ομοιόμορφο ψήσιμο στο φούρνο
  • Μπορείτε να το διαμορφώσετε σε ό,τι σχήμα θέλετε ανάλογα με τη συνταγή σας
  • Ιδανικό για να τυλίγετε κομμάτια κρέατος, πουλερικών ή ψαριού
  • Δεν απαιτείται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο πριν το ψήσιμο

Χρήση

Smart ideas
Smart ideas banner
Χρήσιμη Συμβουλή

Χρήσιμη Συμβουλή

Για να έχετε ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ μαζί σας κάθε στιγμή της ημέρας, φτιάξτε σπιτικές μπάρες με βρώμη, ξηρούς καρπούς και μέλι και τυλίξτε καθεμία ξεχωριστά με αντικολλητικό χαρτί 2 σε 1!

Το ήξερες;

Το ήξερες;

Χρησιμοποιήστε αντικολλητικό χαρτί 2 σε 1 για να τυλίξετε και να καταψύξετε χωριστά τα τρουφάκια σας ή να αποθηκεύσετε στο ψυγείο χωριστά τα παναρισμένα φιλέτα γαλοπούλα σας.

Smart ideas banner