
Χρήσιμες Συμβουλές
Διατηρείστε τις μπανάνες σας φρέσκες για περισσότερο καιρό!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τυλίξετε τα κοτσάνια τους με ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο.

Το ήξερες;
Για να διατηρήσετε το φαγητό ζεστό, σκεπάστε το με μια στρώση αλουμινόχαρτο μετά το μαγείρεμα. Αυτό θα βοηθήσει να παγιδευτεί η θερμότητα και να διατηρηθεί το φαγητό ζεστό για περισσότερη ώρα.

Δες και αυτό
Χρησιμοποιήστε αλουμινόχαρτο για να διατηρήσετε τα βότανα: Τυλίξτε τα φρέσκα βότανα σε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου και τοποθετήστε τα στην κατάψυξη. Το αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε το κάψιμο της κατάψυξης και θα διατηρήσει τα βότανα φρέσκα.

Δοκίμασε το
Χρησιμοποιήστε αλουμινόχαρτο για να ακονίσετε το ψαλίδι: Διπλώστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου πολλές φορές και μετά κόψτε το με το μη κοφτερό ψαλίδι. Αυτό θα βοηθήσει να ακονιστούν οι λεπίδες.